Dekbed platinum memo-fresh enkel

€ 121,00
€ 99,00
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
  • Productinformatie

    Het Platinum dekbed van HNL Elements is een anti-allergeen en superzacht 6-sterren dekbed. Het dekbed is gevuld met 100% memo fresh gel-vezel en voelt heerlijk zacht en donzig aan. De vulling is bovendien warm, ademend en kan zelfs bestempeld worden als antibacterieel. De tijk is gemaakt van een luxe percale katoenen stof en voelt zeer aangenaam aan.
    Het dekbed bestaat uit drie delen en is voorzien van speciale tussenschotjes, waardoor de gel-vezels niet kunnen verschuiven. De opstaande bies van 3 cm zorgt bovendien dat de Memo Fresh genoeg ruimte heeft om te bewegen en zelfs de buitenkant een fijne warmte biedt. In diverse maten verkrijgbaar.

    De tijk is geweven van een zeer luxe Perkal-katoen, waardoor deze zeer aangenaam is voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn de dekbedden van HnL OKOTEX 100 gecertificeerd en dus geproduceerd zonder verboden en gevaarlijke stoffen.
    Tijk: 100% katoen-perkal. Vulling: lichtgewicht gel-vezel (Memo Fresh). 3cm opstaande rand. Dit zorgt voor dat de vezel vrij kan bewegen en daardoor langer zal meegaan. Geschikt voor wasmachine en droger (60graden).

  • Stel een vraag