Meettoestellen

shutterstock_424813357Meettoestellen zijn leuk om je voortgang op het gebied van sporten te meten en kunnen een belangrijke rol spelen bij het opsporen van een aandoening. Via deze toestellen kan je ook steeds je bloeddruk, hartslag, lichaamsgewicht... nauwgezet opvolgen.

Daarom heeft OMRON producten ontwikkeld om jou hierbij te helpen. Hiermee kan je jouw lichaamsgewicht en -samenstelling controleren, je dagelijkse activiteiten meten en ontspannen na de inspanning.

De voortgang van je fitheid meten kan een enorme motivatie zijn. Met deze producten kan je bijhouden hoe je lichaam verandert terwijl je een nieuw dieet of trainingsprogramma volgt, zodat je de moed krijgt om op het juiste pad te blijven.

Caloriscans

Met ons assortiment Caloriscans kan je jezelf doelen stellen en deze volgen in de loop van de tijd. De Caloriscan kan jou exact vertellen hoeveel calorieën je verbruikt, in welke situatie dan ook. Bijvoorbeeld wanneer je de trap neemt, terwijl je aan het hardlopen of wandelen bent of zelfs wanneer je aan je bureau zit. Hierdoor kan je zien dat je zelfs bij de kleinste inspanning al calorieën verbruikt. Ook is het mogelijk om te zien hoeveel kilometers je hebt gewandeld of hardgelopen en kan de Caloriscan je coachen om jouw wekelijkse doelen te behalen.

Voor alle doelen en leefstijlen

We hebben verschillende apparaten voor verschillende doelen en leefstijlen. Misschien wil je constant jouw calorieverbruik monitoren of misschien alleen tijdens hardlopen? Zelfs een eenvoudige stappenteller kan al voor extra voldoening zorgen.

Ben je op zoek naar hulpmiddelen die je gezondheid bevorderen? Dan ben je bij de Zorgb(a)ar aan het juiste adres. De hulpmiddelen maken het meten van je gezondheid en het nemen van je medicatie eenvoudiger. Zo blijf jij gezond en vitaal!