Veelgestelde vragen

Bestelling

Betaling

Levering

 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Afhankelijk van de voorraad wordt je bestelling binnen de 48 uur bij je thuis geleverd. Houd er rekening mee dat de leveringstijden kunnen oplopen tijdens de weekends, feest- of sluitingsdagen.

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Leveringen zijn gratis boven de € 100 in België en boven de € 150 in Nederland. Als je bedrag lager ligt, betaal je € 5 verzendkosten in België en € 7,50 in Nederland. Ook kan je ervoor kiezen om je pakketje gratis af te halen bij een hoofdkantoor van De Voorzorg naar keuze. Retourzendingen idem.

Ophalen

Huren

 • Hoe kan ik online artikelen huren?

  Via de webshop kan je verschillende artikelen huren. Doorloop het bestellingproces zoals een gewone aankoop en vul al je gegevens in. Er is geen medisch voorschrift vereist. De huurprijzen gelden per gestarte maand en de facturatie gebeurt per 3 maanden tenzij het hulpmiddel eerder terugkomt of opgehaald wordt. In dat geval wordt onmiddellijk een eindfactuur opgemaakt.

Retour

Andere

Verpleegkundigen

 • Kan ik als verpleegkundige ook online bestellen?

  ZORGBA(A)R helpt jou als verpleegkundige!

  Als verpleegkundige heb je het vaak druk. Verschillende shifts waarbij je van hot naar her moet hollen, tussendoor het huishouden doen, voor de kinderen zorgen, proberen ergens nog wat me-time te vinden …

  Gelukkig kun je nu al heel wat tijd uitsparen en je verpleegmaterialen bestellen via onze webshop. En dat de klok rond. Bestel waar en wanneer het jou uitkomt, en dat aan een zacht prijsje. Onderaan vind je een stappenplan terug hoe je dit kan doen.

  Hoe werkt het?

  1. Surf naar www.zorgbaar.be.

  2. Je bent nu op onze website. Klik rechtsboven op 

  3. Je bent nu op de pagina van de verpleegkundigen. Log in of maak een account aan
  om online te bestellen. Ben je nieuw? Klik op de knop 

  Om een professioneel account aan te maken moet je éénmalig al je bedrijfsgegevens invullen zoals een btw-nummer, RIZIV ...

  4. Heb je alles goed ingevuld? Verzend het formulier en wij brengen je binnen de 24u op de hoogte via mail om te laten weten of je gegevens in orde zijn.

   

  5. Indien je gegevens in orde zijn, kan je inloggen met je account en kan je beginnen met je producten online te bestellen.

  6. Bij het afrekenen heb je de keuze om je producten thuis te laten leveren of om ze GRATIS af te halen bij het dichtstbijzijnde De Voorzorgkantoor of de dichtstbijzijnde Zorgba(a)r. De betaling kan onmiddellijk of achteraf via overschrijving. De factuur ontvang je samen met de bestelling. 

  Je korting wordt verwerkt in de laatste stap van je bestelling.