Eten & drinken

Difrax S-fles

De Difrax S-fles vermindert de kans op darmkrampjes en laat je baby gemakkelijk en comfortabel drinken. Door de ergonomische vorm ligt je baby tijdens het drinken in een natuurlijke ronde houding, met het hoofdje iets omhoog. Dit vergroot het oogcontact tussen jou en je baby, precies zoals bij het geven van borstvoeding.

De Difrax S-fles is dus prima vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding. Natuurlijk heeft Difrax ook aan het uiterlijk van de Difrax S-fles gedacht; het oog wil tenslotte ook wat. Daarom is de fles er in zes hippe kleuren: wit, koraal, aqua, roze, blauw en grijs. Aan jou de keuze!

Difrax fopspeen

De Difrax fopspeen herken je aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en de vrolijke kleuren. Door de vlindervorm blijft het neusje vrij. Je baby leert zo beter door de neus te ademen. De gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Je kan je baby dus met een gerust hart een Difrax fopspeen geven. Een fopspeen is goed voor de zuigbehoefte, kalmeert, geeft rust, biedt troost als je baby verdrietig is en geeft een gevoel van veiligheid.

Vanaf dat je kindje kan praten zal je steeds vaker de woorden “zelluf doen” horen. Soms tot vervelens toe! Zelf leren eten met babybestek hoort daarbij en is de volgende stap in de ontwikkeling van je kindje.