Over Zorgba(a)r

De Zorgba(a)r is een speciaalzaak in gezondheids- en zorgartikelen en volledig gespecialiseerd in thuiszorghulpmiddelen, maar ook comfortartikelen voor elk van ons. Dankzij jarenlange ervaring in de zorgsector kan ons team je de weg wijzen in de vele zorgproducten die je leven kunnen vergemakkelijken. Kortom, een winkel die het bezoeken waard is!

Onze producten zijn praktisch, doeltreffend en zeer betaalbaar. De Zorgba(a)r biedt als betere zorgwinkel hoge kwaliteit, uitstekende dienstverlening en gebruiksgemak. Onze producten kan je nu ook in de webshop aankopen, maar daarnaast zijn we jou nog steeds graag van dienst in onze winkels te Hasselt, Houthalen, Lommel en St-Truiden. Persoonlijk contact is namelijk onze sterkste troef!

Tijdens een bezoek word je begeleid van a tot z, van het adviseren van jouw zorgartikel tot het aanvragen van elke mogelijke tussenkomst bij diverse instanties. In onze winkel kan je bovendien een afspraak maken met onze ergotherapeuten, mobiliteitsverstrekkers en/of onze consulente die gespecialiseerd is in low vision/slechtziendheid.

Lukt het je niet om in onze winkel te geraken? contacteer ons dan voor een afspraak aan huis.

Zorgba(a)r als coöperatieve organisatie?

Een coöperatieve voert een (economische) activiteit uit, maar in tegenstelling tot een kapitaalsvennootschap wordt die niet gebruikt voor persoonlijke verrijking, wel om doelstellingen op sociaal, maatschappelijke en/of ecologisch vlak te realiseren. Onze CVBA Zorgba(a)r verenigt mensen op vrijwillige basis om een gemeenschappelijke economische behoefte te realiseren. Ze zijn samen eigenaar en conroleren het bedrijf op een democratische wijze en met een brede maatschappelijke visie, zonder persoonlijke verrijking als streefdoel.

In samenwerking met Febecoop promoten en verdedigen we dit bedrijfsmodel.

Wat kan je ontlenen of aankopen bij Zorgba(a)r?

Net mama geworden, op weg naar een gezond levensstijl of aan het herstellen?

Wij kunnen je helpen! Bekijk ons volledige aanbod in de webshop.

Aanvragen of meer informatie?

Informatie en aanvragen via 011 24 99 11, of kom langs in één van onze vestigingen.