Epaderm creme 500gr

€ 23,72
€ 21,35
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  VERZACHTENDE CRÈME - EPADERM CRÈME

  Effectieve hydratatie van de huid.

  Puur, simpel en effectief.
  Epaderm crème is een 2-in-1 crème die kan worden gebruikt als huidreiniger en als verzachtende crème. Wat betreft hydratatie en zachtheid van de huid werkt Epaderm beter dan andere toonaangevende merken en het is een eenvoudige keuze bij de behandeling van eczeem of psoriasis.
  2-in-1 product zodat er niet meer meerdere producten moeten worden ingekocht, opgeborgen en voorgeschreven 
  Een lichte, maar toch effectieve crème die overdag kan worden gebruikt wanneer een zalf de therapietrouw van de patiënt kan beperken 
  Kan worden gebruikt als emollient en als huidreinigingsmiddel.

  De Epaderm Allergeenvrije Verzachtende Crème hydrateert en verzacht de huid. Het creëert een barrière op de huid die helpt om het vocht in de huid te houden (en niet te laten verdampen). Daarnaast helpt het jeuk te verminderen. Epaderm Allergeenvrije Verzachtende Crème is een 2-in-1 verzorging; de crème is als verzachtende lichaamscrème te gebruiken en als hydraterende douchecrème. Het heeft een samenstelling van vijf ingrediënten die weinig kans geven op allergische reacties. Daarnaast is de crème vrij van parabenen, kleurstoffen en parfums.

  gebruiksaanwijzing:

  Als verzachtende crème: Epaderm Allergeenvrije Verzachtende Crème heeft optimaal effect wanneer de crème direct na het wassen wordt aangebracht. Zo wordt het verlies van huidoliën tegen gegaan. Afhankelijk van de mate waarin de huidzone aangetast is, de crème meerdere keren per dag opbrengen. Smeer de crème goed in de huid in. 

  Als hydraterende douchecrème: breng een kleine hoeveelheid crème aan op de hand, houd onder warm water en was zoals gebruikelijk. Tijdens de verzorging van de droge huid is het beter zeep en producten met detergenten te vermijden, omdat ze vochtverlies uit de huid bevorderen.

  ingrediënten

  Gele zachte paraffine BP, Vloeibare paraffine Ph. Eur., Emulgerende was BP (bevat Cetostearylalcohol en Sodium Lauryl Sulfaat), Chlorocresol, gezuiverd water EP.

 • Stel een vraag