Dekbed platinum 100% dons 4-seizoenen

€ 686,00
€ 515,00
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  Met het HNL Elements Platinum 4-seizoenen dekbed haalt u een topproduct van de hoogste kwaliteit in huis. Dit dekbed van HNL is namelijk gevuld met 100% witte ganzendons en heeft een tijk van zachte percale katoen. Ganzendons is een natuurproduct bestaande uit sterk isolerende en vochtabsorberende ganzenveren. Door deze hoge warmte-isolatie is er niet veel vulling nodig om een comfortabel dekbed te produceren; dit resulteert is een dekbed dat licht van gewicht is en dus heerlijk aanvoelt.

  Het Platinum 4-seizoenen dekbed is voorzien van tussenschotjes, waardoor de vulling perfect blijft zitten, en heeft een opstaande bies voor extra isolatie. Het dekbed bestaat uit een zomerdeel en een iets warmer deel voor het najaar, die samen een extra warm winterdekbed vormen. Verkrijgbaar in verschillende maten.

  De tijk is geweven van een zeer luxe Perkal-katoen, waardoor deze zeer aangenaam is voor de gevoelige huid.
  Daarnaast zijn de dekbedden van HnL OKOTEX 100 gecertificeerd en dus geproduceerd zonder verboden en gevaarlijke stoffen.
  De dons en veren, die gebruikt worden voor HnL dons dekbedden en kussens, zijn een bijproduct van de slacht en geen hand geplukte dons van levende dieren.

  Tijk: 100% katoen-perkal.
  Vulling: 100% hand gesorteerde hoogwaardige ganzendons.
  3cm opstaande rand. Dit zorgt voor dat de dons vrij kan bewegen en daardoor langer zal meegaan.
  Geschikt voor wasmachine en droger (60graden).

 • Stel een vraag