Zorg pantoffel pulman new comfort

€ 111,11
€ 100,00
incl. BTW
Korting -10%
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  Pullman Newcomfort verbandschoenen hoog model. Verstelbaar in de breedte en makkelijk in en uit te stappen dankzij een volledige opening en velcro sluiting.

  Kenmerken:

  • Volledige opening met velcro sluiting
  • Breedte variabel verstelbaar
  • Maximale steun

  Deze schoenen hebben een buigzame, lichtgewicht, stille, isolerende, comfortabele antislip zool.

  De schoenen zijn wasbaar op 40 graden hand of wasmachine teneinde de schoenen in een goede conditie te houden op lange termijn.

  Schoenen behandeld met een speciale sanitized behandeling: remt de vermenigvuldiging van bacteriologische infecties, schimmels en zweetvoeten.

   

  LET OP: Diabetes patiënten hebben jaarlijks recht op 1 paar zorg pantoffels of diabetes schoenen mits voorschrift van een arts-specialist.

  Vermits wij erkend zijn bij alle ziekenfondsen kunnen wij gebruik maken van de derdebetalersregeling. Dit betekent dat de patiënt enkel het persoonlijk aandeel, afhankelijk van het model, dient te betalen bij aflevering. Het overige deel kan rechtstreeks bij het ziekenfonds worden gevorderd. Sommige modellen vallen volledig onder terugbetaling. Diabetesschoenen of pantoffels worden, zoals de naam het zegt, enkel terugbetaald bij diabetespatiënten.

  Voorschriften: Diabetesschoenen of pantoffels dienen, zowel bij een eerste aflevering als bij een hernieuwing, voorgeschreven te worden door een geneesheer-specialist voor orthopedie, voor fysische geneeskunde, voor fysiotherapie, voor reumatologie, voor neurologie, voor neuropsychiatrie, voor neuropsychiatrie en revalidatie, voor pediatrie of in een heelkundige discipline. Indien ook op maat gemaakte steunzolen worden voorzien, dienen deze eveneens voorgeschreven te worden.

  Hernieuwingstermijn: Jaarlijks, ongeacht de leeftijd.

 • Stel een vraag