Mannavital quercetine platinum 60 v-caps

€ 21,95
€ 21,10
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
  • Productinformatie

    Ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem (vit C) – Versterkt de weerstand - Helpt vrijer te ademen – Verlicht seizoensgebonden ongemakken – Verbetert het uithoudingsvermogen - Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid (vit C) - Helpt cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve stress (vit C) – Helpt jeugdig en fris te blijven.

    Quercetine is een bijzondere stof uit de natuur die wel eens de “koningin der bioflavonoïden” wordt genoemd en die bijdraagt tot de gunstige werking van vlierbessen, cranberries, rode ui, boerenkool, groene thee en appels. Door combinatie van zeer goed opneembare quercetine uit de honingboom met vitamine C, wordt QUERCETINE PLATINUM een optimaal middel voor een sterkere weerstand, om vrijer te ademen in de lente, om betere sportprestaties te leveren en langer jong te blijven.

    Bevat het wetenschappelijk onderzochte QUERCEFIT® of quercetinefytosoom, dat door binding met zonnebloemlecithine 11 maal beter oplosbaar is in de darmen en dat leidt tot 20 maal hogere bloedspiegels van quercetine in vergelijking met gewone quercetine.

    GEBRUIK: 2 capsules per dag. Intensieve dosis: 3 capsules per dag.

  • Stel een vraag