Smart watch - gps horloge met noodknop

€ 349,00
€ 299,00
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  SMART WATCH: een 'intelligent' horloge én mobiele alarmering met luister/spreekverbinding inclusief GPS tracking in één module.

  Het Smart Horloge wordt ingezet bij hulpbehoevenden, actieve senioren, personen met beginnend oriëntatieverlies en chronische patiënten. Het wordt eenvoudig om de pols gedragen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De melding die wordt verstuurd door het Smart Horloge is inclusief een locatiebepaling zodat bij een mogelijke calamiteit een persoon snel wordt teruggevonden.

  Het Smart Horloge maakt deel uit van het gamma detectoren en sensoren die gekoppeld zijn aan het Act With Care mobile portaal. Dit portaal staat in voor uiterst betrouwbare alarmafhandeling.

  Zelfstandigheid, waardigheid, privacy en vrijheid van de gebruiker blijft zo lang en veel mogelijk gewaarborgd. Heel eenvoudig in gebruik en onmiddellijk inzetbaar, dit voor ziekenhuizen, zorginstellingen en bij de mensen thuis. (Handig hulpmiddel bij dementie en alzheimer)

  Werking?

  Met één druk op de knop wordt er een melding naar al uw actieve mantelzorgers, zorgverleners of familieleden / vriend(in) verstuurd.

  Dit in combinatie met een spreekluisterverbinding waarbij de persoon onmiddellijk kan worden gerustgesteld dat er hulp op komst is.

  Het smart horloge draagt men zoals een gewoon uurwerk eenvoudig om de pols waarbij het ook voor dwaaldetectie wordt toegepast.

   Via de bijhorende app kan elk contact zichzelf registreren en het eigen beheer doen van zijn/haar account, de actieve gebruikers zijn de personen die alarm krijgen wanneer de gebruiker op de paniekknop drukt.

  Dit biedt meer veiligheid en vrijheid voor elke gebruiker, geruststelling voor familieleden, kennissen, vrienden en/of mantelzorgers.

  GPS technologie: korte doorlooptijd hulpverlening - 4G future proof netwerk met ingebouwde SIM kaart. (inclusief verbruik)

  Eenvoudig in gebruik via mobiele app - in eigen beheer

  Kwalitatieve spreekluisterverbinding in 2 richtingen

  Geofence ten behoeve dwaaldetectie

  De smart watch is oplaadbaar via handige magnetische connectie kabel.

  Met deze smart watch bent u nooit meer alleen op pad, steeds vergezeld door de door u gekozen hulpverleners.

  Deze smart watch wordt dus gekopppeld aan privé personenen die in overleg gekozen worden door de gebruiker van het uurwerk, en wordt dus niet automatisch gekoppeld aan een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

  Koppeling met een alarmcentrale is optioneel wel mogelijk maar niet onmiddellijk het streefdoel van deze smartwatch.

  Wat kost de aankoop, indienststelling en het gebruik?

  De smart watch wordt aangekocht en wordt dus eigendom van de gebruiker/koper.

  De pré-installatie en het 'klaar voor gebruik' maken (plug and play), zitten vervat in de aankoopprijs van dit intelligente uurwerk.

  Bovendien installeren de hulpverleners een app op hun smartphone waarmee ze toegang krijgen tot het portaal. 

  • Op het webportaal kan men geen hulpverleners beheren, dit is enkel van toepassing op de app. Het webportaal kan worden gebruikt om de geschiedenis van de afgelegde routes te raadplegen, de oproepgeschiedenis te bekijken, de geofence in te stellen.

  Op deze wijze is er steeds eigen beheer over de gewenste contacten als u op de alarmknop van het uurwerk drukt.

  ALL-IN abonnement: voor het gebruik van het webportaal, de app, GPS, spreek/luisterverbinding, 4G en SIM (+ verbruik), alsook service via helpdesk en back-up, wordt maandelijks een abonnement gefactureerd van 20€.

  Geen bijkomende kosten voor updates van het webportaal of de app, SIM verbruik, bijwerkingen van hardware/software, ... met ander woorden: een all-in formule waarvan de prijs enkel wijzigt in functie van de inflatie/gezondheidsindex. Geen verborgen kosten.

  De kostprijs voor een optionele thuislevering inclusief installatie en uitleg bevat verplaatsing, in dienst stellen (lader installeren en toestel aansluiten) & toelichting is éénmalig 60€ doch de installatie kan in principe zelf uitgevoerd worden door gebruik te maken van de instructies en handleiding.

   

   

  Lees meer
 • Stel een vraag