Id light (ultra mini - mini plus - normal - maxi - super)

€ 3,30
€ 2,85
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  Het LIGHT-famma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van licht urineverlies en die op zoek zijn naar een zeer dicreet en comfortabel product. Het uitermate zachte bovenlaagje zorgt voor een maximale bescherming van de huid. Dit ultradunne verband is zeer discreet en tegelijk voldoende absorberend zodat u vol vertrouwen de dag door komt.

  De iD Light Ultra Mini is ontworpen voor vrouwen die behoefte hebben aan een discreet inlegkruisje voor een paar druppels urine. Het product heeft een anatomische vorm met een zelfklevende strip om het stevig op zijn plaats te houden, wat zorgt voor een perfecte pasvorm zodat je er zeker van kunt zijn droog te blijven. De katoenachtige textuur zorgt voor een uitstekend comfort.

  iD Light Mini Plus is een absorberend product ontworpen voor vrouwen die iets nodig hebben dat meer absorbeert dan een inlegkruisje. Het product heeft een anatomische vorm met een zelfklevende strip die ervoor zorgt dat het goed blijft zitten. De iD Light Advanced Mini Plus bevat absorberende parels met een geurcontrolesysteem. De bovenlaag bevat kamille, bekend om zijn verzachtende eigenschappen en de katoenachtige textuur zorgt voor uitstekend comfort.

  De iD Light Normal verbanden zijn discreet, ultracomfortabel en bieden een ideale bescherming bij een zwakke blaas. Dit product is uiterst flexibel en geeft je tot 10 uur lang en fris en droog gevoel. De anatomische vorm en de zelfklevende strip zorgen ervoor dat het verband perfect in het ondergoed blijft zitten. iD Light Advanced Normal is ideaal als je een actieve levensstijl hebt omdat het bewegingsvrijheid biedt, beschermt tegen urineverlies en een geurcontrolesysteem bevat.

  De iD Light Extra verbanden zijn discreet, ultracomfortabel en bieden een ideale bescherming bij een zwakke blaas. Dit product is uiterst flexibel en geeft je tot 10 uur lang en fris en droog gevoel. De anatomische vorm en de zelfklevende strip zorgen ervoor dat het verband perfect in het ondergoed blijft zitten. iD Light Advanced Extra is ideaal als je een actieve levensstijl hebt omdat het bewegingsvrijheid biedt, beschermt tegen urineverlies en een geurcontrolesysteem bevat.

  De iD Light Maxi verbanden zijn discreet, ultracomfortabel en bieden bescherming bij blaaszwakte. Dit product is uiterst flexibel en geeft je tot 10 uur lang en fris en droog gevoel. De anatomische vorm en de zelfklevende strip zorgen ervoor dat het verband perfect in het ondergoed blijft zitten. iD Light Advanced Maxi is ideaal als je een actieve levensstijl hebt omdat het bewegingsvrijheid biedt, beschermt tegen urineverlies en een geurcontrolesysteem bevat.

  De iD Light Super is een absorberend verband dat ontworpen is voor vrouwen die op zoek zijn naar een verband dat ultracomfortabel is en maximale bescherming biedt. De anatomische vorm van het product zorgt voor een perfecte pasvorm en de zelfklevende strip houdt het product stevig op zijn plaats, zodat je erop kunt vertrouwen dat het ultieme bescherming biedt. De bovenlaag bevat kamille, bekend om zijn kalmerende eigenschappen en de katoenachtige textuur zorgt voor uitstekend comfort.

 • Stel een vraag