Gemino 30 walker grijs

€ 610,28
€ 610,28
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  De Gemino 30 Walker is een lichtgewicht rollator met elleboogondersteuning. Dit zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en meer stabiliteit tijdens het lopen. De elleboogondersteuning is eenvoudig in hoogte, positie en hoek aan te passen, naar uw loop comfort. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn volledig geïntegreerd in de elleboogsteunen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en te bedienen. Zo loopt u veilig, stabiel en comfortabel!

  Met een vertraagrem of het SpeedControl remsysteem voelt u zich met de Gemino 30 Walker zelfverzekerder tijdens het wandelen. De SpeedControl op de lichtgewicht rollator remt automatisch wanneer u sneller begint te lopen. Hierdoor blijft u een rechte houding houden en loopt u comfortabel en met vol vertrouwen dicht bij de rollator.

   

  Relaxt wandelen, dat is wat u kunt verwachten van de Gemino 30 Walker. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de elleboogondersteuning altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Walker eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer u wilt uitrusten tijdens het wandelen.

  De Gemino 30 Walker is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 30 Walker rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 30 Walker is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

 • Stel een vraag