Pro energy gel - neapharma (nu met gratis bio drinkbus 500ml vanaf 10€ aankoopbedrag 'neapharma')

€ 2,30
€ 2,00
incl. BTW
Korting
Dit product kan niet gehuurd worden
 • Productinformatie

  PRO ENERGY GEL:

  • Uiterst snelle werking: boost na 4 minuten
  • Levert krachtige energie van minuut 4 tot minuut 45
  • Grote aanvoer van koolhydraten (33 gr. in totaal) voor een maximaal effect
  • Multi-Stage opname: 3 soorten koolhydraten met een verschillende opnamesnelheid voor een continue hoeveelheid energie & kracht
  • 2:1 glucose – fructose  ratio voor 30% meer energie per tijdseenheid
  • Geen plakkerig mondgevoel en makkelijk te openen verpakking
  • Vlot verteerbaar en pH-neutraal
  • Heerlijke smaak van aardbeien en cassis
  • Ruime vervaldatum

  Deze innovatieve performance gel bevat een hoge hoeveelheid koolhydraten (33 gr.), bestaande uit drie soorten die telkens in een ander tempo worden opgenomen (multi-stage). Daarnaast zorgt de 2:1 glucose-fructose-ratio voor 30% meer energie per uur en een maximale opname, wat een absolute must is voor duursporters. Deze gel bevat ook waardevolle mineralen (kalium en natrium) om de door je lichaam verbruikte en uitgezwete mineralen weer aan te vullen.

  Deze krachtige energy gel is speciaal samengesteld om je maximaal te ondersteunen bij je kortere inspanningen of aan het einde van je langere inspanningen (hardlopen, trailrunning, wielrennen, triathlon, etc.). Hij verbetert je prestaties door je onmiddellijk te voorzien van energie en kracht. Dankzij de mix van 3 soorten koolhydraten, voor een opname met verschillende snelheden, en de 2:1 fructose-glucose-ratio neemt je lichaam alle energie op die het nodig heeft om een topprestatie neer te zetten. Dit zonder je systeem te overbelasten, waardoor de gevreesde energiedip wordt tegengegaan.

  Door de neutrale pH wordt de 33 gram koolhydraten volledig opgenomen zonder spijsverteringsproblemen. Deze gel bevat daarnaast waardevolle mineralen (kalium en natrium) om de door je lichaam verbruikte en uitgezwete mineralen weer aan te vullen.

  2:1 verhouding: 30% meer energie!

  Weetje: ons lichaam kan maximaal 60 gram koolhydraten per uur opnemen, wat voor duursporters een beperkende factor is. Maar… om deze regel te omzeilen en het lichaam van 30% meer energie per tijdseenheid te voorzien (dankzij een opname van maximaal 90 gram koolhydraten per uur) kunnen fructose en glucose met elkaar gecombineerd worden in een verhouding van 2 op 1.

  De Pro-energy gel moet ingenomen worden tijdens de inspanning, om je energieniveau zo hoog mogelijk te houden. Ook kun je de gel 5 à 10 minuten vóór een hele korte, intense inspanning, zoals een wedstrijd, gebruiken. De Pro-energy gel bestaat uit een mix van 3 soorten koolhydraten, die allemaal in een ander tempo worden opgenomen, zodat je energieniveau continu hoog blijft. De meeste energie krijg je van minuut 4 tot minuut 45, afhankelijk van je inspanning en lichaamsbouw. Deze gel bevat daarnaast enkele waardevolle mineralen (kalium en natrium) om de door je lichaam verbruikte en uitgezwete mineralen weer aan te vullen.

  Hoe gebruiken

  Neem 1 à 2 gels per uur inspanning. Steeds gebruiken in combinatie met water of isotone drank Het is wel ons advies om bij een lange inspanning (2uur of meer) het eerste kwart van een inspanning te werken met vaste voeding/bars om een maximaal effect te verkrijgen van gels later in de inspanning.

  Wanneer te gebruiken?

  Pro-energy gel gebruik je tijdens de inspanning, om je energieniveau zo hoog mogelijk te houden. De gel bevat een mix van 3 soorten koolhydraten, die met verschillende snelheden worden opgenomen, zodat je energie continu op een hoog niveau blijft. De maximale hoeveelheid energie bereik je van minuut 4 tot minuut 45, afhankelijk van de geleverde inspanning en je lichaamsbouw. Deze gel bevat ook waardevolle mineralen (kalium en natrium) om de door je lichaam verbruikte en uitgezwete mineralen weer aan te vullen.

  De neutrale pH zal er voor zorgen dat jouw maag niet extra belast wordt. De neutrale pH zorgt er ook voor dat atleten met een gevoelige maag dit kunnen verteren zonder enig negatief effect op de darmen.

 • Stel een vraag