Comfortabel en veilig bewegen

Frans heeft altijd zelf heel goed zijn plan kunnen trekken. De laatste tijd gaat het almaar moeilijker om dagelijkse activiteiten tot een goed einde te brengen omdat zijn lichaam af en toe al eens hapert. Stappen gaat moeilijker, het bad durft hij niet meer in omdat hij er niet meer uit raakt. Iets oprapen dat gevallen is? Neen toch… Alleen naar buiten gaan is ook al geen optie meer omdat hij bang is om te vallen. Frans vraagt zich af hoelang hij nog thuis zal kunnen blijven wonen, want de kinderen willen wel graag helpen maar dat wil Frans niet echt, want ze hebben het toch zo druk, druk, druk.

Herken jij in Frans jezelf of iemand rondom je? Heb je er dan al eens bij stilgestaan dat er honderden hulpmiddelen zijn om je te ondersteunen in doodgewone, dagelijkse activiteiten? Zorgba(a)r De Voorzorg is gespecialiseerd in dergelijke hulpmiddelen en beschikt over een team dat je met kennis van zaken en met de grootste zorg omringt en een oplossing zoekt voor je problemen.

Hulpmiddelen huren of kopen

Bij Zorgba(a)r De Voorzorg kun je heel wat hulpmiddelen huren tegen een zeer lage huurprijs of kopen tegen een scherpe prijs. Als lid van De Voorzorg mag je ook rekenen op een ledenkorting van 10%.

Een greep uit de hulpmiddelen die je levenskwaliteit ondersteunen:

Probleemloos iets oprapen met een handige grijper.

Veilig stappen binnen en buiten: in- en outdoorrollators, krukken, wandelstokken, looprekken, fietsen, driewielers, rolstoelen, scooters, ...

Veilig in bad: badplanken, douchestoelen, draaiende en vaste badzitten, handgrepen, badliften, antislipmaterialen, …

Veilig de trap op en af met de traplift.

Comfortabel eten met aangepast eetgerei: bestek met aangepaste handgreep, aangepaste borden, bekers, boterhamplankjes, een flessen- en bokalenopener, …

Hulpmiddelen tegen nek- en rugklachten.

Veilig en probleemloos in en uit je bed of zetel: bedden en relaxzetels, tilliften, …

Hulpmiddelen en brillen voor slechtzienden na advies door onze opticien.

 

Vergoeding bij aankoop van bepaalde hulpmiddelen

In bepaalde gevallen heb je ook recht op een vergoeding van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) of VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) bij aankoop van een rolwagen, looprek, orthopedische driewieler, zorgbed, badlift,... . Onze door het RIZIV erkende bandagist of ergotherapeut komt vrijblijvend aan huis om samen met jou het meest geschikte hulpmiddel aan te vragen.

Snelle levering aan huis ook op zaterdag. Voor 15u besteld is de werkdag erop geleverd!

Alle hulpmiddelen kun je kopen of bestellen in een winkelpunt van Zorgba(a)r De Voorzorg of in het dichtstbijzijnde kantoor van De Voorzorg.

Je kunt ook bestellen via info@zorgbaar.be

Levering aan huis tegen een kleine vergoeding is ook mogelijk, voor dringende bedden ook op zaterdag. Comfortabel en veilig bewegen met Zorgba(a)r De Voorzorg