Lang leven de herfst, met deze tips heb je geen kou!

 1. Nooit meer koude voeten dankzij deze sloffen
  De Sissel Linum Relax werkt bovendien ook nog ontspannend en verbetert de bloedcirculatie. Je kan ze gewoon in de magnetron opwarmen om daarna te genieten van de weldadige warmte. Nog een pluspunt: Heb je gezwollen voeten? Deze sloffen kunnen ook gekoeld gebruikt worden. 

 2. Train je warm
  Trek je sportschoenen aan en ga de heerlijke herfstsfeer buiten opsnuiven. Een andere mogelijkheid is sporten vanuit je zetel! Geloof het of niet, deze Mini Trainer is een geweldige uitvinding.

 3. Donsdeken, ik hou van u
  Niks zo heerlijk als een lekker warm donsdeken om onder te kruipen.  Kruip onder het dekbed platinum memo-fresh en geniet van de nachtrust die je verdient. Dit 4-seizoenen dekbed is gemaakt van luxe katoen-perkal en kan je ook gebruiken in de zomer.

 4. Mag ik jouw kussen? 
  Laat ons eerlijk zijn, een warm hoofdkussen? Waarom ontdekken wij dit nu pas? Dit exemplaar is niet enkel lekker warm maar ook nog eens superzacht. Wij zijn alvast fan!

 5. Het is tijd voor, jawel... een voetbad!
  Van groene kaviaar, marineserum en vitamine E krijg je niet alleen zachte voeten, je wordt er ook nog eens lekker zen van. Gebruik de Scholl Velvet Smooth Voetbad Vloeistof in een warm voetenbad en laat 15 minuten weken. Daarna de voeten goed vijlen. Om de kuur af te sluiten smeren we het Dagelijks Hydraterend Serum voor het beste resultaat. Geef toe, heerlijk toch?